‘Ya Allah, rahmatilah pembaca blog ini, sihatkan ia, ampunilah dosa-dosanya, berkatilah amalannya, janganlah Engkau balikkan hatinya setelah Engkau beri petunjuk dan hidayah kepadanya dan ya Allah masukkanlah ia dan keluarganya kedalam syurga FirdausMu serta jauhkanlah ia dan keluarganya dari azab nerakaMu. Sesungguhnya ya Allah, hanya kepada Engkau kami sembah dan hanya kepada Engkau sahajalah kami meminta pertolongan. Ya Allah jika rezeki pembaca blog ini masih diatas langit, turunkanlah ia, jika rezekinya di dalam bumi, keluarkanlah ia, jika rezekinya jauh, dekatkanlah ia, jika rezekinya haram, sucikanlah ia dan jika rezekinya sukar, Engkau permudahkanlah ia” Ya Allah kurniakanlah kepada kami segala kebaikan yang Engkau kurniakan kepada hamba-hamba Mu yang soleh.

28 Disember 2016

Disember datang lagi.....

Pagi-pagi dah tersenyum simpul cik puan bedot kita nih..... berseri-seri muka (puji diri sendiri sebab perasan lawa)......hmm memang berseri lah masuk-masuk ofis tengok atas meja ada misteri cake....memula takut jugak nak bukak kot lah ada orang letak menatang ke apa ke kannnn......


cake dari my kesayangan....rindu nye kat dia....memang betol orang jauh tapi kek ni bukanlah dia ato dari kejauhan nunnnn.....hehehe.......ada dah mak dalng tukang belikan, tukang letakkan kat atas meja i




Terima kasih kawan, sahabat, teman........

lepas satu, satu kejutan (taklah kejutan sangat) 
every year on my birthday semek ni mesti datang untuk wish my besday.......terima kasih cik puan wani....u xpenah miss my date since we know each other.....tq sosososososo much.....
semek ni bg i hadiah bukan 1 bukan 2 tapi macam2....xde pulak gambor nak tepek hehehehe kalo nak tengok ada i up dalam fb.....

hmmm sebenonya banyak yang aku nak tulis.....tapi tetibe idea tu hilang.....terhilang....

anyway thanks untuk semua yang wish ulangtahun kat aku.....thanks pada ofismate yang celebrate my day.....thanks untuk kek yang sedap sangat.....thanks ALLAH for giving all this happiness to me....

ALHAMDULILLAH....
terima kasih ALLAH





Tiada ulasan:

Catat Komen