‘Ya Allah, rahmatilah pembaca blog ini, sihatkan ia, ampunilah dosa-dosanya, berkatilah amalannya, janganlah Engkau balikkan hatinya setelah Engkau beri petunjuk dan hidayah kepadanya dan ya Allah masukkanlah ia dan keluarganya kedalam syurga FirdausMu serta jauhkanlah ia dan keluarganya dari azab nerakaMu. Sesungguhnya ya Allah, hanya kepada Engkau kami sembah dan hanya kepada Engkau sahajalah kami meminta pertolongan. Ya Allah jika rezeki pembaca blog ini masih diatas langit, turunkanlah ia, jika rezekinya di dalam bumi, keluarkanlah ia, jika rezekinya jauh, dekatkanlah ia, jika rezekinya haram, sucikanlah ia dan jika rezekinya sukar, Engkau permudahkanlah ia” Ya Allah kurniakanlah kepada kami segala kebaikan yang Engkau kurniakan kepada hamba-hamba Mu yang soleh.

04 Mei 2011

hooreyyyyyyyyyy

yahoo yabedabedu.........
betapa gembiranya saya hari ini.
biarlah orang kate saya ketinggalan @ whatever lah
tapi aku puashati......
mau tau ka apa pasat saya manyak hepi2?

hehehehehehehehe :)
saya mau ucap tq tq tq tq very2 much sama itu pn. wawa
dia sulah bg ajar sama saya macam mane mau bg itu nuffnang punya iklan duduk dalam saya punye blog...

sebelum2 ni sudah banyak kali try tapi xmenjadi.......
tq yer wawawawawawawa

4 ulasan:

  1. suspen jer. nanti dapat luit jgn lupa kasi sama saya.

    BalasPadam
  2. muka baru neh taknak say thanks jugak ker??? hohohoho

    BalasPadam